2019. oktober 18.
Máris Temesváron az MRT

Daniel Ungur – Mitsubishi Lancer Evo VI

Még egy hét se telt el a III. Tatabánya Rally óta, de a Maricsek Racing Team újabb versenyre készül. A hétvégén, április 27-28.-án a Temesvár Rallyn Dani Ungur fogja ismét próbára tenni a csapat sárga-fekete Mitsubishi Lancer Evo VI-osát.

A nagy sikerű, brassói idénykezdet után a hazai pilóták mellett több külföldi versenyző is szeretne bizonyítani a Román Rallybajnokság második, aszfaltos futamán. Összesen több mint 108 versenykilométer vár majd a résztvevőkre, akik két nap alatt 12 gyorsasági szakaszt fognak teljesíteni.

Maricsek Miklós, csapatfőnök: „Nagy öröm számomra, hogy az autónk mind a magyar, mind a külföldi versenyeken sikeresen meg tudja állni a helyét. Dani Ungur már második alkalommal fog rajthoz állni a Mitsubishinkkel a Román Bajnokság keretein belül. Nagyra értékeljük, hogy ekkora bizalommal és elismeréssel vannak csapatunk iránt. Egyre több versenyen tudunk jelen lenni, ami annak köszönhető, hogy a Maricsek Racing Team mind technikai, mind sportszakmai szinten ki tudta vívni a versenyzők bizalmát.”

„A brassói versenyen Dani az abszolút 6. helyen végzett, míg kategóriájában jókora, 5 perc 11 másodperces előnnyel szerezte meg az elsőséget. Hiba nélkül autózott, s nagyon megtetszett neki a technika. Annyira elnyerte a tetszésüket a Mitsubishi, hogy a verseny végeztével szóban már meg is állapodtunk arról, hogy a bajnokság soron következő futamaira is lefoglalnák a kocsit. Így nem csak a magyar, de a román bajnokságban is teljes erőbedobással támadunk majd az idei szezonban.”

„Nagyon jól felépítettek a kinti versenyek, az emberek nagyon barátságosak – igazán kellemes hangulatban telnek a bajnoki futamok. Brassóban technikás pályákon haladt az útvonalvezetés, az aszfalt minősége kifogástalan volt. Temesváron ugyancsak aszfalton kell majd teljesíteni a gyorsasági szakaszokat, s a célunk most is az, hogy legalább olyan jól szerepeljünk a hétvégén, mint március végén Brassóban.”

Köszönjük partnereinknek az együttműködést!

Forrás: MRT

biggy
2012. április 28.

>>>>>>>> Romániában is támad az MRT

...Legfrissebb hírek
A miskolci csata videója

A videó Full HD 1080p felbontással...

Eger Rally 2015 HD mozi

A videó Full HD 1080p felbontással...

A Mokka „új ruhája” és egyéb újdonságok Szalayék háza tájáról

Szalay Balázs és Bunkoczi László kedden...

Back to Dakar

Ezzel a szlogennel tartotta tegnap sajtótájékoztatóját...

Több szerencse kell

- Túl egy befejezett versenyen, ami...

Továbbra is a bajnoki cím a cél

- Veszprém Rally nem jól indult...


© 1997-2014 rally.hu. Minden jog fenntartva.
A weboldal tartalmának másodközlése, felhasználása csak a jogtulajdonos engedélyével lehetséges.
Webstar Csoport Versenynaptár Fórum Chat Linkek