2019. július 19.


Ha augusztus, akkor Baja

Ha augusztus, akkor HunGarian Baja A fenti szlogen már nemcsak Magyarországon cseng ismerősen, hazánk egyik legrangosabb motorsport rendezvénye, a HunGarian Baja évről évre a világ legjobb terep-rallysait látja vendégül,egyre nagyobb számban.

Az első HunGarian Baja 2004-ben került megrendezésre és már első évében a magyar terep-rallye bajnokság legjobb futamának választatták. A futam népszerűsége és sikertörténete azóta is töretlen, 2008-ban már az FIA Baja- kupa sorozatának részeként került megrendezésre. Ekkor már igazi világsztárok látogattak hazánkba, az első magyar világkupa futamgyőzelmet az a Nasser Al-Attiyah szerezte meg, aki 2011-ben a világ legnagyobb autóversenyén, a Dakar Rallyn is az első helyen végzett. A HunGarian Baja 2011-ben érkezett újabb fontos mérföldkövéhez. Egyrészt a résztvevőket immár Győr látja vendégül, másrészt a verseny felvételt nyert az FIA újonnan létrehozott Terep-Rallye Világkupa sorozatába.

Az évek alatt szinte már hagyománnyá vált, hogy a motorsport rajongók a HunGarian Baja-val búcsúztatják a nyarat, amely 2012-ben is augusztus utolsó hétvégéjén kerül megrendezésre. A verseny idén is tovább erősíti pozícióját a nemzetközi versenynaptárakban, mivel a motoros-quados mezőny tagjai már nem csak az Európa Bajnokságban szerezhetnek pontokat, hanem az autósokhoz hasonlóan a FIM Terep-Rallye Világkupa mezőnye is megmérkőzik Magyarországon. A verseny szervezője, Garamvölgyi Zoltán és csapata idén is 100 feletti résztvevő és több ezer néző vendégül látására készül, augusztus 23. és 26.-a között mindenkit szeretettel vár, Győr és a HunGarian Baja.

Forrás: Hungarian Baja

biggy
2012. április 27.


...Legfrissebb hírek
A miskolci csata videója

A videó Full HD 1080p felbontással...

Eger Rally 2015 HD mozi

A videó Full HD 1080p felbontással...

A Mokka „új ruhája” és egyéb újdonságok Szalayék háza tájáról

Szalay Balázs és Bunkoczi László kedden...

Back to Dakar

Ezzel a szlogennel tartotta tegnap sajtótájékoztatóját...

Több szerencse kell

- Túl egy befejezett versenyen, ami...

Továbbra is a bajnoki cím a cél

- Veszprém Rally nem jól indult...


© 1997-2014 rally.hu. Minden jog fenntartva.
A weboldal tartalmának másodközlése, felhasználása csak a jogtulajdonos engedélyével lehetséges.
Webstar Csoport Versenynaptár Fórum Chat Linkek