2019. július 19.


Személyi változások a Korda Racing-nél

Szétválnak Korda Erik és Tóth György útjai

Több mint 10 együtt töltött év után külön folytatja versenyzői pályafutását Korda Erik és Tóth György, a Korda Racing versenyautójának navigátori ülését a jövőben Czeglédi Péter foglalhatja el.

Egy hosszú és sikeres pályafutás végére került pont az idei Aqua-Palace Kupán, ugyanis ez volt Korda Erik és Tóth György utolsó közös versenye a terep-rallye bajnokságban. A páros több mint 10 éven át volt elválaszthatatlan egymástól, Erik és Gyuri számos sikert könyvelhetett el közös pályafutásuk alatt, a Rábaköz Kupán azonban már mindketten más-más oldalán vesznek részt.

Korda Erik: - Gyuri pár nappal az Aqua-Palace Kupa után keresett meg azzal, hogy Kovács Miki felkérte, hogy navigáljon neki a kamionban a Selyemút Rallyn és a magyar bajnokság soron következő futamán, a Rábaköz Kupán. Természetesen nem örültem a hírnek, hiszen Gyurival nemcsak az autóban volt remek az összhang, de nagyon jó barátok is lettünk az elmúlt évek alatt. De éppen emiatt meg se fordult a fejemben, hogy akadályt gördítsek csapatváltása elé, ezúton is köszönöm neki a közösen eltöltött éveket, nagyon sok segítséget kaptam tőle a versenyautóban és azon kívül is, valamint sok sikert kívánok neki a továbbiakban is.

- Mivel nincs sok időnk a bajnokság második állomásáig, gyorsan új navigátor után kellett nézni. Azt gondolom, hogy az adott helyzetből sikerült kihozni a maximumot és örömmel jelenthetem be, hogy a Rábaköz Kupán napjaink legtapasztaltabb és legsikeresebb navigátorával kezdjük el a közös munkát, vagyis a jövőben Czeglédi Péterrel képviseljük a Korda Racinget és támogatóit a terep-rallye futamokon. Czegót senkinek nem kell bemutatni, többszörös magyar bajnok, több Dakaron és megannyi sivatagi versenyen vett már részt. Fontos volt, hogy jól ismerjük már egymást, a háttérben már évek óta segíti csapatunkat.

A Korda Racing együttműködő partnerei: ADMIRAL ELECTRONIC CLUB, TOTAL HUNGARIA Kft., Metrober Kft, Corax Bioner ZRt, Mercur Rent a Car Kft, Alabárdos Étterem, West Bridge, Study Kft, Colonell Kft

Forrás: Korda Racing

biggy
2012. április 24.

>>>>>>>> Korda visszatért és célba ért

...Legfrissebb hírek
A miskolci csata videója

A videó Full HD 1080p felbontással...

Eger Rally 2015 HD mozi

A videó Full HD 1080p felbontással...

A Mokka „új ruhája” és egyéb újdonságok Szalayék háza tájáról

Szalay Balázs és Bunkoczi László kedden...

Back to Dakar

Ezzel a szlogennel tartotta tegnap sajtótájékoztatóját...

Több szerencse kell

- Túl egy befejezett versenyen, ami...

Továbbra is a bajnoki cím a cél

- Veszprém Rally nem jól indult...


© 1997-2014 rally.hu. Minden jog fenntartva.
A weboldal tartalmának másodközlése, felhasználása csak a jogtulajdonos engedélyével lehetséges.
Webstar Csoport Versenynaptár Fórum Chat Linkek