2019. július 19.


Abodra, a szurkolók miatt!

Idén a második rallysprint versenyére készül Kazár Miklós és Ferencz Ramón. A Maxiummun Racing Team kettőse februárban Orfűn ismerkedett egymással és az autóval, most pedig a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rallysprint Bajnokság soros futamára látogatnak el. Abodon kimondottan a szurkolók miatt állnak rajthoz április 14-én és 15-én.

-Abod közel van Miskolchoz, így most az otthonunktól nem messze láthatnak minket a szurkolók – árulta el a hétvégével kapcsolatban Kazár Miklós. – Ez volt az elsődleges szempont, amikor úgy döntöttünk, hogy részt veszünk a futamon. Ráadásul már nincs tiltás, MNASZ licenc-el is el lehet indulni az eseményen, ami szintén jót tehet a mezőnynek. A szombati átvételek után, egy pályán összesen öt kört teljesítünk, ez jó lesz arra, hogy egy kicsit ismét visszazökkenjünk az autóba.
Kazár Miklós is nagyon várta már az évadnyitót, de az elmaradt Eger Rally helyett egyelőre kisebb eseményekkel kell beérnie. Orfű után Abod következik, ám a jövő hét végén részt vesznek a rallytúrások tatabányai versenyén is. -Ramónnal egy jó ízűt szeretnénk autózni, hiszen lassan két hónapja annak, hogy a Mitsubishiben ültünk – folytatta Kazár Miklós. – Egy kicsit ismét föl kell venni a ritmust, de arra is jó alkalmat kínál a hétvége, hogy a másik EVO IX-est is kipróbáljuk. Az április egyébként rendkívül mozgalmasan telik. A Short Track Quad magyar bajnokság nyitó futama után, jön Abod, jövő héten Tatabánya, majd ismét quadra pattanva a kakucsringi száguldás. Végérvényesen beindult az idény, de jó lenne, ha már az ORB is elkezdődne.

Forrás: Maxiummun Racing Team

biggy
2012. április 14.

>>>>>>>> Tatabányára hangolva

...Legfrissebb hírek
A miskolci csata videója

A videó Full HD 1080p felbontással...

Eger Rally 2015 HD mozi

A videó Full HD 1080p felbontással...

A Mokka „új ruhája” és egyéb újdonságok Szalayék háza tájáról

Szalay Balázs és Bunkoczi László kedden...

Back to Dakar

Ezzel a szlogennel tartotta tegnap sajtótájékoztatóját...

Több szerencse kell

- Túl egy befejezett versenyen, ami...

Továbbra is a bajnoki cím a cél

- Veszprém Rally nem jól indult...


© 1997-2014 rally.hu. Minden jog fenntartva.
A weboldal tartalmának másodközlése, felhasználása csak a jogtulajdonos engedélyével lehetséges.
Webstar Csoport Versenynaptár Fórum Chat Linkek