2019. július 19.


Tatabányára hangolva

Néhány héttel a Rallytúra bajnokság rajtját is el kellett halasztani, hiszen a szezonnyitó egri futam az RTE mezőnyének is elmaradt. A legnépesebb hazai rallysorozat a jövő hét végén, Tatabányán kezdődik. A Maximmun Racing Team párosa azonban kihasználja a lehetőséget, hogy minél jobban felkészüljön az első megmérettetésre. ifj. Kiss László és Varga Zsuzsa részt vesz a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rallysprint bajnokság következő futamán. Szombaton és vasárnap Abodon tesztelhetik az EVO VI-os Mitsubishit.

-Valóban ez az elsődleges szempont, a futóművet szeretnénk finomítani Tatabánya előtt – árulta el érdeklődésünkre ifj. Kiss László. – Novák Ferenc barátom szerencsére ezúttal is segít nekünk abban, hogy az autót hozzánk és a pályához tudjuk hangolni. Bízom benne, hogy ez a hétvége is segíteni fog abban, hogy a bajnoki nyitányon még gyorsabbak legyünk. Nagyon vártuk a rajtot, ezért a többiekhez hasonlóan mi is szomorúan vettük tudomásul, hogy Egerben nem versenyezhetünk. Az élet azonban megy tovább, most már előre tekintünk, és igyekszünk a lehető legjobban felkészülni. ifj. Kiss László a tanulmányai miatt a tavalyi esztendőben csak egy RTE-futamon és a Szilveszter Rallyn tudott elindulni, ezért már nagyon ki van éhezve a versenyzésre. Az idei bajnokságban szeretne harcban lenni az élmezőnnyel, titkon dobogós terveket is dédelgetnek.

-Komoly célokkal vágunk neki az évnek – erősítette meg ifj. Kiss László. – Idén létrehoztak egy új kategóriát, az EVO VI-os autókat külön értékelik a IX-esektől, ami előttünk is megnyitja a lehetőséget egy jó eredmény eléréséhez. Emellett azonban a nagy abszolútban is szeretnénk beleszólni az élmezőny csatájába, már az első viadalon is. Kazár Miki nagyon sokat segít nekünk, hogy valóban komolyan számolni kelljen velünk. Gyakorlatilag ő a mentorom, valamennyi tapasztalatát igyekszik nekem átadni. Mindig viccelődöm vele, hogy egyszer eljön az az idő, amikor a tanítvány legyőzi a mesterét, de nyilván ez még nem most lesz. Abodon valóban a beállításokra koncentrálunk, az időeredményeket is csak magunkhoz fogjuk viszonyítani. A lényeg, hogy Tatabányára minél jobban felkészüljünk.

Forrás: Maxiummun Racing Team

biggy
2012. április 13.


...Legfrissebb hírek
A miskolci csata videója

A videó Full HD 1080p felbontással...

Eger Rally 2015 HD mozi

A videó Full HD 1080p felbontással...

A Mokka „új ruhája” és egyéb újdonságok Szalayék háza tájáról

Szalay Balázs és Bunkoczi László kedden...

Back to Dakar

Ezzel a szlogennel tartotta tegnap sajtótájékoztatóját...

Több szerencse kell

- Túl egy befejezett versenyen, ami...

Továbbra is a bajnoki cím a cél

- Veszprém Rally nem jól indult...


© 1997-2014 rally.hu. Minden jog fenntartva.
A weboldal tartalmának másodközlése, felhasználása csak a jogtulajdonos engedélyével lehetséges.
Webstar Csoport Versenynaptár Fórum Chat Linkek