2019. július 19.


Defekt, féltengelytörés, de a terv még teljesíthető

Krózser Menyhért–Papp György
MHH Rally Team, Honda Civic R3

A kétkerékhajtású kategória harmadik helyén kezdte Krózser Menyhért és Papp György az Ír Ralit, a legendás Titanic dokkja körül rendezett szuperspeciálon. Ezt követően a szerencse részben elpártolt tőlük, hiszen a harmadik gyorsasági szakaszon egyszerre kaptak defektet és tört el a féltengelyük. Szerencse volt azonban a szerencsétlenségben, hogy ennek ellenére folytatni tudták a versenyt és péntek éjszaka a kétkerékhajtású értékelés 11. helyén értek célba. Este már nem volt szervizpark, ezt ma reggelre tervezte a rendező, ezért az MHH Rally Team szervizcsapata ma reggel teszi rendbe az autót, amellyel változatlan céljuk, hogy pontokkal térjenek haza.

„Azt tudtuk, hogy nagyon nehéz verseny lesz az Ír Rali, de arra nem számítottam, hogy már a harmadik gyorsaságin egyszerre kapunk defektet és törik el a féltengelyünk” – mesélte Krózser. „Előbb defektet kaptunk, aztán tört el a másik oldali féltengely, így csak a defektes kerék hajtott. Szerencsénk van, hogy egyáltalán tudtuk folytatni a versenyt. A negyedik gyorsaságin átgurultunk, az ötödiket pedig törölték.”

„A kétkerékhajtású kupa 11. helye és a 3 perc 51 másodperces hátrányunk miatt egy kicsit elment a kedvem, de észak-ír barátunk, Philip – akivel a verseny előtt ismerkedtünk meg és eddig is nagyon sokat segített – azt mondta, ne csüggedjünk, higgyük el, hogy lehet még ebből jó eredmény. Bízom benne, hogy igaza lesz, a nehézségek ellenére is teljesíteni tudjuk a tervünket és pontokkal térünk haza.”

Az MHH Rally Team együttműködő partnerei: Metál Hungária Holding Zrt., Carsystem Hungária Kft., Cégcentrum Kft., Marvin Watches, R-M professzionális festékek, Bernardo Ecenarro festékek

Forrás: MHH Rallye Team

biggy

2012. április 07.

>>>>>>>> Szűk, bukkan és csúszik – észak-ír pályabejárás

...Legfrissebb hírek
A miskolci csata videója

A videó Full HD 1080p felbontással...

Eger Rally 2015 HD mozi

A videó Full HD 1080p felbontással...

A Mokka „új ruhája” és egyéb újdonságok Szalayék háza tájáról

Szalay Balázs és Bunkoczi László kedden...

Back to Dakar

Ezzel a szlogennel tartotta tegnap sajtótájékoztatóját...

Több szerencse kell

- Túl egy befejezett versenyen, ami...

Továbbra is a bajnoki cím a cél

- Veszprém Rally nem jól indult...


© 1997-2014 rally.hu. Minden jog fenntartva.
A weboldal tartalmának másodközlése, felhasználása csak a jogtulajdonos engedélyével lehetséges.
Webstar Csoport Versenynaptár Fórum Chat Linkek