2019. oktober 18.
Menya Észak-Írországban tesztelt

Krózser Menyhért–Papp György
MHH Rally Team, Honda Civic R3

Egy nappal az IRC-sorozat harmadik futama, a Circuit of Ireland hivatalos programjának kezdete előtt a helyszínen tesztelt Krózser Menyhért és Papp György. Az MHH Rally Team párosa több órát töltött azzal, hogy a speciális észak-ír utakra hangolja a Honda Civicet, de még a csütörtöki shake downt is erre szánják.

„Már szombaton megérkeztünk Észak-Írországba, hogy részben kikapcsolódással készüljünk a versenyre, részben pedig meg tudjuk szervezni a tesztet” – mondta Krózser Menyhért. „Szerencsénk volt, mert az egyik barátunk talált egy autót az interneten és megkért minket, hogy nézzük meg személyesen. Az eladó srác, amikor megtudta, hogy versenyzünk, azonnal felajánlotta, hogy segít nekünk, így rajta keresztül sikerült lefoglalnunk a tesztpályát.
Kb. harminc kilométert teszteltünk, ami nem hangzik soknak, de nagyon munkás volt. Egészen más beállításokra van szükség, mint a magyar pályákon. Az itteni utak nagyon dobálósak, csúszósak és nagy sebességgel mész rajtuk. Most nagyjából félúton vagyunk a jó beállításokhoz, úgyhogy a shake downon még lesz vele munkánk. Az időjárás abszolút kiszámíthatatlan, nulla és tíz fok között változik a hőmérséklet, az egyik pillanatban süt a nap, a másikban esik az eső, időnként pedig szállingózik a hó. Ebből a szempontból is nagyon nehéz versenyre számítok. Holnaptól szoros program vár ránk, egy nap alatt bonyolítják a pályabejárást és a shake downt, pénteken pedig már rajtolunk.”

Az MHH Rally Team együttműködő partnerei: Metál Hungária Holding Zrt., Carsystem Hungária Kft., Cégcentrum Kft., Marvin Watches, R-M professzionális festékek, Bernardo Ecenarro festékek

Forrás: MHH Rallye Team

biggy

2012. április 05.

>>>>>>>> Menya az Ír Ralin folytatja az IRC-szereplést

...Legfrissebb hírek
A miskolci csata videója

A videó Full HD 1080p felbontással...

Eger Rally 2015 HD mozi

A videó Full HD 1080p felbontással...

A Mokka „új ruhája” és egyéb újdonságok Szalayék háza tájáról

Szalay Balázs és Bunkoczi László kedden...

Back to Dakar

Ezzel a szlogennel tartotta tegnap sajtótájékoztatóját...

Több szerencse kell

- Túl egy befejezett versenyen, ami...

Továbbra is a bajnoki cím a cél

- Veszprém Rally nem jól indult...


© 1997-2014 rally.hu. Minden jog fenntartva.
A weboldal tartalmának másodközlése, felhasználása csak a jogtulajdonos engedélyével lehetséges.
Webstar Csoport Versenynaptár Fórum Chat Linkek