2019. július 19.


Új év, új csapat!

2. Rally Kumrovec - 2012. március 31. - Horvátország, Kumrovec

Március utolsó hétvégéjén Kumrovecben rajtol a horvát ralibajnokság, ahol természetesen Szilágyi Jani is ringbe száll a 2012-es bajnoki címért. A csapat felállása némiképp változott a tervekhez képest, az autó ugyan maradt régi, ám az itinert az idén Csányi Botond fogja diktálni.

A tavalyi évhez hasonlóan most is egy rövidebb sprint futammal indul a bajnokság. A Zágráb melletti viadalra 49 páros adta le a nevezését, ebből tizenegyen Janiék kategóriájában. Az egy napos versenyen a szombat délelőtti átvételeket, pályabejárást és rajtceremóniát követően délután egy órakor rajtol, majd két pályán három kört teljesít a mezőny, a közel 100-ból 42 kilométert gyorsasági szakaszként, négy órával később pedig már a céldobogón gurulhatnak át a versenyzők.

Szilágyi Jani: Tavaly nagyon jól sikerült ez a verseny, rögtön győzelemmel nyitottuk az évet, amit szeretnénk az idén megismételni. Sajnos Viki nem tudta vállalni, hogy horvát licenszet váltson az évre, így az utolsó pillanatban kellett navigátort keresni. Szerencsére Botond személyében egy nagyon jó képességű és agilis fiatalembert sikerült megismernem, aki örömmel vállalta a navigátori posztot. Úgy gondolom, tapasztalatával és lelkesedésével sokat segít majd a versenyzésben és engem is nagyobb teljesítményre sarkall majd. Mivel korábbi pilótái is hasonló itinert használtak mint én, hamar megtaláltuk a közös hangot, de azért a verseny előtt rászánunk egy napot, hogy pár hasonló vonalvezetésű pályát letréningezzünk és így kellőképpen összeszokjunk.

Csányi Botond: Vasárnap derült ki, hogy együtt fogunk menni és jelenleg is azon dolgozunk, hogy minden papír meglegyen. Jani nagyon precíz pilóta ez már a hétvégi rövid teszten kiderült. Az autó fantasztikus, jók a beállítások, és motorerőben sincsen hiány. A versenyek számomra teljesen újak lesznek, sosem mentem még a Horvátországban. Rengeteg belső felvételt néztünk meg, hogy minél jobban fel tudjak készülni a pályák minőségére és a vonalvezetésükre. Ezekből hamar kiderült, hogy az itthoniakhoz képest elég extrém pályák vannak kint. Szűk, egy nyomsávos, ugyanakkor nagyon jó minőségű utakon mennek rengeteg bukkanóval fűszerezve. Kíváncsian várom a versenyt, 150%-on szeretnék teljesíteni, és segíteni Jani munkáját. A verseny előtt, már a helyszínen lesz még egy tesztünk, hogy pontosítani tudjuk a beállításokat. Bízok benne, hogy szép eredményt fogunk elérni.

Köszönet támogatóinknak: Corwell, AVIA, BIG POWER, BOHU s.r.o., Bökény Patika, Diamond Contact Kft., Gerdenics Közmű,- Út és Mélyépítés, Hosszú és Tsa. Kft., IMC s.r.o., L.K.Quality, PHARMA-NAME s.r.o., PLC LOGICALS s.r.o., TŐZSÉR-MED Kft., Transdanubio'96 Kft.

Forrás: AK Delta Sport

biggy

2012. március 30.

>>>>>>>> Szilágyi Jani horvát színekben!

...Legfrissebb hírek
A miskolci csata videója

A videó Full HD 1080p felbontással...

Eger Rally 2015 HD mozi

A videó Full HD 1080p felbontással...

A Mokka „új ruhája” és egyéb újdonságok Szalayék háza tájáról

Szalay Balázs és Bunkoczi László kedden...

Back to Dakar

Ezzel a szlogennel tartotta tegnap sajtótájékoztatóját...

Több szerencse kell

- Túl egy befejezett versenyen, ami...

Továbbra is a bajnoki cím a cél

- Veszprém Rally nem jól indult...


© 1997-2014 rally.hu. Minden jog fenntartva.
A weboldal tartalmának másodközlése, felhasználása csak a jogtulajdonos engedélyével lehetséges.
Webstar Csoport Versenynaptár Fórum Chat Linkek