2019. július 19.


Turán Frigyes végre ismét hazai mezőnyben

Turán Frici és Zsiros Gabi elindulnak a Magyar Országos Rallye Bajnokságon

Tavaly a világbajnokság állomásai hatalmas élményekkel és komoly tapasztalatokkal gazdagították a Turán Motorsport csapatát. Egy valamiből azonban kevés részük jutott, ez pedig az a hangulat, amit csak a hazai pálya biztosíthat. Idén ez is felkerül a palettára, ugyanis már az évad első állomásán, a március 31-én kezdődő Eger Rallye-n rajthoz állnak. Emellett az idei évben két nemzetközi versenyt is célba vettek.

„Biztos vagyok benne, hogy jól fogjuk magunkat érezni idén, és nagyon jókat versenyezünk majd a hazai pályákon, és a tervezett vb-futamokon is. Az Országos Bajnokság minden állomásán rajthoz állunk. Az Eger Rallye-n még azzal a Subaru Imprezával indulunk, amivel tavaly versenyeztem a Mikulás- és Szilveszter Rallye-n, de a Bükfürdő Rallye-tól kezdve ismét velünk lesz a Ford Fiesta, amivel nagyon jól összeszoktunk a világbajnokságon. Szoros csatákra számítunk a mezőny legelejével, igyekszünk kihozni magunkból és a kocsiból is a maximumot, és a bajnokság élére kerülni. Az idei évben a csapat Turán Motorsport néven indul, így ezúton is szeretném megköszönni korábbi névadó szponzorunk, a Synergon sokéves támogatását.” –nyilatkozta Turán Frici.

„Nagyon jól éreztük magunkat a világbajnokságon is, és rengeteget tanultunk, de hiányzott a hazai versenyek hangulata, az itthoni közönség. Nagy élmény volt kint, amikor megláttunk a pálya szélén egy magyar zászlót, vagy amikor a magyar szurkolók segítettek vissza a pályára Németországban, de az a tudat, hogy hazai közönség veszi körül a pályát, plusz erőt ad nekünk a versenyzéshez.” – tette hozzá Zsiros Gabi.

Az Országos Bajnokság Eger Rallye-t követő állomásai, a Bükfürdő Rallye májusban, a Mecsek Rallye júniusban, a Veszprém Rallye júliusban, az Arad Rallye augusztusban, a Miskolc Rallye pedig novemberben lesz. Ezeken a versenyeken Friciék már Markko Martin csapatának Ford Fiestájával száguldanak végig, így van okuk az optimizmusra.

Forrás: Turán Motorsport

biggy

2012. március 20.

>>>>>>>> Turán Frici és Zsiros Gabi szikraesővel és bravúros versenyzéssel búcsúztatta az óévet

...Legfrissebb hírek
A miskolci csata videója

A videó Full HD 1080p felbontással...

Eger Rally 2015 HD mozi

A videó Full HD 1080p felbontással...

A Mokka „új ruhája” és egyéb újdonságok Szalayék háza tájáról

Szalay Balázs és Bunkoczi László kedden...

Back to Dakar

Ezzel a szlogennel tartotta tegnap sajtótájékoztatóját...

Több szerencse kell

- Túl egy befejezett versenyen, ami...

Továbbra is a bajnoki cím a cél

- Veszprém Rally nem jól indult...


© 1997-2014 rally.hu. Minden jog fenntartva.
A weboldal tartalmának másodközlése, felhasználása csak a jogtulajdonos engedélyével lehetséges.
Webstar Csoport Versenynaptár Fórum Chat Linkek