2019. június 19.


Szilágyi Jani horvát színekben!

Az évad kezdete már nincs messze, március utolsó hétvégéjén Horvátországban is megkezdődik a versenyszezon. Szilágyi Jani, ahogy már évek óta, idén is déli szomszédainknál fog helytállni, ám az idén ezt már horvát színekben, a zágrábi AK Delta Sport versenyzőjeként teszi.

Szilágyi Jani: Lassan egy évtizede versenyzek sikerrel ebben a bajnokságban és a horvát sportvezetőkkel nagyon jó kapcsolat alakult ki ez idő alatt. A Horvát Nemzeti Bajnokságban indulók nemcsak egyénileg méretnek meg, hanem a klubok között is jó értelemben vett versengés folyik, hiszen itt a csapatversenyt is értékelik. Régóta érett már a gondolat, hogyan lehetnénk egymás hasznára és az ötlet most realizálódott. Nehéz, de eredményes tárgyalásokat folytattunk az év elején, aminek eredményeképpen idén horvát licensszel indulok majd, amihez a Magyar Szövetség is hozzájárult. Számomra nagy segítséget jelent majd, hogy egy nagy hagyományokkal rendelkező klub, a Delta Sport áll majd mögöttem, ők pedig az eredmények mellett számítanak a tapasztalataimra, tanácsaimra is, amivel klubtársaimat segíthetem a sikeres versenyzésben.

A felállás egyébként marad a tavalyi, Zejda Viki lesz a navigátorom, akivel tavaly nagyon sikeres évet zártunk és ezt az idén szeretnénk még fokozni. Az autó is marad a régi, megkapja az év eleji revíziót és néhány tavalyról elmaradt fejlesztést, egyébként nem változtatunk a bevált dolgokon.

A következő hetekben szeretnénk beiktatni egy bemelegítő tesztet az első verseny előtt, március végén pedig nekivágunk az idei bajnokságnak.

Köszönet támogatóinknak: Corwell, Miller & Morrison, Victoria Office Products, Kókai Tömítéstechnikai Kft., L.K.Quality, BIG POWER, Gerdenics Közmű,- Út és Mélyépítés, AVIA, ARAM LTD, PHARMA-NAME s.r.o., IMC s.r.o., Transdanubio'96 Kft., Abhitech, Baumidex Építőipari Kft.

Forrás: Stille ASE

biggy

2012. március 13.


...Legfrissebb hírek
A miskolci csata videója

A videó Full HD 1080p felbontással...

Eger Rally 2015 HD mozi

A videó Full HD 1080p felbontással...

A Mokka „új ruhája” és egyéb újdonságok Szalayék háza tájáról

Szalay Balázs és Bunkoczi László kedden...

Back to Dakar

Ezzel a szlogennel tartotta tegnap sajtótájékoztatóját...

Több szerencse kell

- Túl egy befejezett versenyen, ami...

Továbbra is a bajnoki cím a cél

- Veszprém Rally nem jól indult...


© 1997-2014 rally.hu. Minden jog fenntartva.
A weboldal tartalmának másodközlése, felhasználása csak a jogtulajdonos engedélyével lehetséges.
Webstar Csoport Versenynaptár Fórum Chat Linkek