2019. oktober 18.
Trabantos különítmény a Semperiten
Szentiványi Szabolcs / Kovács Adrienn ( Dotty KSKE )

Hogy éreztétek magatokat a versenyen?
Sanyikáék balesete beárnyékolta a versenyhangulatot, mert jó kapcsolat van a H-csoportban, velük ráadásul réggebbi ez a "dolog". Ettől eltekintve (ami elég nehéz) nagyon jó hangulatban telt el az egész hét. A két Trabantos társaság egy szálláson volt kb. 30 fővel. Ezúton is szeretnénk megköszönni Gyöngyinek és Norbinak akik egy héten át csapat szakácsi tisztségben végezték kitünően a munkájukat. Mint a nagyoknál!!!!
Nagyon fáztatok?
Első nap sokkal hidegebb volt jól jött az itthon kötelező, ezen a 10-szeres szorzójú EB-futamon csak ajánlott!!! alsóruházat. Szerencsére másnap kisütött a nap így nem fáztunk annyira. A verseny elég pörgős volt, ezért nem éreztük a hideget. A Trabinkban olyan fűtés van ami "csak" a pára lefújását tudja elvégezni.
Milyen volt a rendezés versenyzői szemmel (a magyarhoz és a többi osztrákhoz képest is)?
Ha a magyar rendezés az 1, akkor ez 100. Éreztük, hogy a verseny értünk is van, mindenki mosolyogva tette a dolgát. Az egyetlen felróható hiba, hogy a mentő nagyon sokára jött a srácokhoz (kb. fél óra). Utána viszont ahogy a versenyt helyre hozták az volt a szervezés!
Voltak-e kalandjaitok , műszaki problémák?
A kocsi valamiért sokkal hangosabb volt, így Adrinak sokkal hangosabban kellett mondania az itinert. Első nap több megforgás, egy árok járás - ami miatt defekttel kellett lejönnünk a pályáról. Második nap kevesebb megforgás, majd egy majdnem tető. A holt ponton álltunk két keréken, de szerencsére a talpára esett vissza. Természetesen defekt! Két vadi új gumi kuka. A fékkel szenvedtünk elég sokat. A bal első mindig befogott, így ha rá léptem a fékre, egyből blokkolt. Első nap ezért mentem néhány kanyarban bizonytalanul.
Mekkora volt a harc és milyen komoly a Barnussal?
Természetesen nagyon nagy vívás volt. Első nap nekem jöttek össze jobban a problémák, ill. be kell vallani Barna sokkal bátrabb. Így első nap után Ő vezetett 1 perc 49 mp-cel. Másnap Neki volt defektje (amit mi is segítettünk kicserélni, ezért ki is késtünk, de Ő is így tett volna és ez így van jól!) és a szárazabb utakon már jobban mertem nyomni, s talán kevesebbet hibáztam. Ledolgoztuk Adrival a hátrányunkat és az utolsó gyorsaságira maradt a döntés!!!!!!! Barnus neki szaladt egy fának és végül 250 valahány km gyorsasági táv után 7 mp-cel "győztünk".
Milyen érzés volt magyar zászlók lobogtatása közepette "száguldani"?
Szerintetek? Leírhatatlan!!!! Köszönjük mindenkinek!


© 1997-2011 rally.hu. Minden jog fenntartva.
A weboldal tartalmának másodközlése, felhasználása csak a jogtulajdonos engedélyével lehetséges.


Webstar Csoport Versenynaptár Fórum Chat Linkek