2018. december 15.


Kakuszi Zsolt AradrólAz aradi futam után faggattam Kakuszi Zsoltot is egy kicsit:


- Hogy éreztétek magatokat a múlt hét végi aradi futamon?

- Nagyon jó volt, és jól alakult a vége is. Jók voltak a pályák, de azért ismeretlenek voltak még a második körben is, úgyhogy hagytunk benne jócskán, a következő körökben lehetett volna még kihozni jobbat is belőle. Vagy jövőre... De a rendezéssel meg voltunk elégedve.

- Kintről nézve az látszott, hogy nagyon éltetek a pályán, nagyon mentetek. Beleadtatok apait-anyait?

- Bele, de nem tudtunk többet kihozni belőle. :o) Jó lett volna akár Janikával mindjárt az elejétől kezdve harcolni, de hát sajnos nem nagyon jött össze.

- Kevés a három alkalom a felíráshoz?

- Nekünk igen. Az első körben nagyon biztonságisan autóztunk, és még így is volt két-három meleg helyzetünk, amikor hamarabb odaértünk a kanyarhoz, mint azt terveztük volna... :o) Rövidre sikerült a féktáv :o) De ez a tapasztalatlanság. Itt most tényleg megmutatkozott Janika többszörös bajnoki címe... Le a kalappal előtte, mert Ő az elejétől a végéig nagyon határozottan bírt menni. Nekünk is voltak jó időeredményeink, de a magabiztosságot nem tudtuk úgy hozni, ahogy Ő.

- Viszont következik Mecsek, ahol mindnyájan itthon vagytok. Hogy készültök oda?

- Igazából máris megkezdtük a felkészítést: autó szét lett szedve, és már látjuk, hogy szerencsére túl agy kárt nem okoztunk benne. Szeretnénk tesztelni egyet, és ha minden igaz, akkor talán új fejlesztések is érkeznek az autóhoz, de majd meglátjuk, mi az, amit meg tudunk majd valósítani addigra.

- Mi a terv, a cél, az eredményt illetően?

- Nyerni szeretnénk, de majd meglátjuk, hiszen a külföldiek biztos bele fognak szólni a mi akaratunkba :o) Szeretnénk az elsőbbségért küzdeni, hiszen tavaly jól mentünk ott elsőre, és bízom benne, hogy ez idén még jobb lesz. Bár mindenki tapasztalatot gyűjtött az idei évben a magyar versenyzők közül, úgyhogy szerintem hatalmas csata lesz. Pont azt számolgattuk, hogy sok mindenki lehet győztes az év végén... Kíváncsi vagyok, hogy ki bírja jobban cérnával. :o)


>>>>>>>> Arad után Janikával beszélgettem
>>>>>>>> Hadik a dobogó második helyén
>>>>>>>> Bútor Robi Arad után
>>>>>>>> Menya Arad után
>>>>>>>> Sasa nyerte a kategóriát Aradon
© 1997-2011 rally.hu. Minden jog fenntartva.
A weboldal tartalmának másodközlése, felhasználása csak a jogtulajdonos engedélyével lehetséges.


Webstar Csoport Versenynaptár Fórum Chat Linkek