2019. január 23.


Közönségszavazás 2003


Közeleg az év vége. Ilyenkor mindenki igyekszik számotvetni az elmúlt év eseményeiről, értékelni a történteket. Ahogy azt már megszokhattátok, az év vége közeledtével mi is megtesszük ezt, az évad értékelésére kérünk Benneteket.

Tesszük ezt a mostanra hagyománnyá vált közönségszavazás útján, melyet immáron negyedik alkalommal hirdetünk meg, véleményeteket kérve arról, kik voltak a kedvenceitek ebben az évben, kit tartotok Ti, rally szurkolók a legjobbnak a honi rally népes versenyzői táborából.

A díjat 2000-ben a rally.hu honlapján összekovácsolódott barátokból, nézőkből, szerelőkből, amatőr és profi versenyzőkből álló baráti társaság alapította. A díjak odaítélése első alkalommal nyílt internetes szavazás alapján történt, majd az azt követő évben igyekeztünk tágítani a kört, és szórólapot osztogatva elérni azokat is, akik nem jutnak az Internet közelébe. Mára pedig kibővítve az eddig lehetőségeket, az idén teljesen automatikussá és kényelmessé vált modern internetes szavazó rendszer mellett, sikerült a nyomtatott sajtón keresztül is elindítani a kommunikációt (pl.: V-Max, illetve a Tempo Produkció kazettája mellett megjelenő Itiner füzet), annak érdekében, hogy minél szélesebb kör szavazatai alapján álljon össze a végeredmény, minél többek tetszését tükrözze.

Az elmúlt esztendők jól bevált gyakorlatát követve idén is várjuk szavazataitokat az egyes csoportok, géposztályok, valamint a másodosztály és a túra mezőnyének legjobbjaira, valamint az abszolút kedvencre, ám némi változást is eszközöltünk a szavazásra bocsátott kategóriákban: érdeklődés hiányában kihagytuk a sorból a "citromdíj", a "fair-play díj" valamint a "legjobb szervizcsapat díja" kategóriákat, ám kíváncsiak vagyunk arra, melyik verseny tetszett legjobban Nektek (nekünk), a közönségnek.

Ahogy azt már megszokhattátok, ez alkalommal is a rally.hu-n keresztül, a kekszalag.rally.hu lapon található szavazólapokon adhatjátok le voksaitokat. Akinek pedig az a szimpatikusabb, lehetőség van arra is, hogy a V-Maxban valamint a Tempo produkció kazettái mellett megjelenő Itiner füzetben található, továbbá a Zemplén Rally prológjának bejáratánál és a versenyirodán fellelhető szavazólapokat is kitölthetitek és a gyűjtőládákba dobhatjátok, vagy elküldhetitek a Rally.hu 1580. Budapest, Pf. 150-es címre, 2003. november 30-ig. A beérkezett szavazatokat összesítjük, és a "legkedvencebbeket" szokás szerint jutalmazzuk. Bár már azért is érdemes hangot adni véleményeteknek, hogy minél többek szavazatából álljon össze a végső sorrend, de az idei évben a szavazatot beküldők között értékes rally-s ajándékokat is kisorsolunk.

Jó hagyományainkhoz híven ez évben is egy közönségtalálkozón nyújtjuk majd át a díjakat a legjobbaknak, azonban az idei évben minden eddiginél nagyobb szabású rendezvény keretein belül. E díjkiosztóra az évzáró Rally Partival együttműködve kerítünk sort, kerek egésszé formálva a bulit, méltó keretet adva az évzáró feelingnek.

A rendezvényre 2003. december 20-án szombaton este kerül sor Budapesten. (Az est programjáról a későbbiekben még tájékoztatunk Benneteket, de már most írjátok be a naptárakba, ne szervezzetek aznapra más programot!!!) Mintegy kedvcsinálóként elmondjuk, hogy az elmúlt esztendőkben e rendezvényen részt vettek többek között az MNASZ sportszakmai vezetői, és persze nem utolsó sorban a hazai rally mezőny színe - java. A programok között idén is lesz tombola, kötetlen beszélgetés, eszme csere és "vitafórum" is.

A díjak és a rendezvény teljes költségét a kezdetektől a szurkolói tábor, a közönségszavazást kezdeményező baráti társaság adta össze. Napjainkra a rendezvény mellé sikerült támogatókat állítani, ezzel is könnyítve a szurkolók családi költségvetését, az idei évben a Rally Partival kombinált rendezvényen való részvétel mindenki számára ingyenes lesz. Az átadandó díjakra azonban még keresünk névadó szponzort, aki úgy érzi, hogy ezen cél érdekében hajlandó áldozni, az a lenti e-mail címen kérjük jelezze.

Várjuk szavazatodat, és találkozunk a díjátadón decemberben !

A szavazólap letölthető innen.
Vagy szavazhatsz az interneten is itt.

>>>>>>>> További képek a rally.hu közönségdíj átadásról
>>>>>>>> Képek a 2002-es Közönségdíjátadásról
>>>>>>>> Célegyenesbe ért a Közönségdíj
>>>>>>>> Kiosztottuk Közönségdíjakat
>>>>>>>> Közönségdíj 2002
>>>>>>>> rally.hu közönségdíj 2001
>>>>>>>> Közönségdíj átadás
>>>>>>>> Ma este Közönségdíj átadás!
>>>>>>>> rally.hu közönségdíj 2001 képei
© 1997-2011 rally.hu. Minden jog fenntartva.
A weboldal tartalmának másodközlése, felhasználása csak a jogtulajdonos engedélyével lehetséges.


Webstar Csoport Versenynaptár Fórum Chat Linkek